Brochure

Er du interesseret eller nysgerrig på vores plejeseng, elevationsseng eller hospitalsseng og vil have et hurtigt overblik over de forskellige funktioner den har, kan du med fordel klikke på knapperne i højre side. Du slipper for at læse om alt det tekniske og samtidigt får du samlet alle nyttige informationer omkring vores plejeseng.

Du finder en dansk version samt en engelsk version. Skulle du alligevel have lyst til at læse mere om vores produkt på dybdegående vis, så kan du klikke her.

Vores brugere siger

Nick Veijo Olavi Niikanoff

72 år. Har nervebetændelse og diabetes

“Nu kan jeg selv komme op. Jeg kan nu selv gå ind og tage mig en middagslur. Og skal jeg op om natten, er det heller ikke et problem. Jeg er meget glad for sengen."

Karin Else Hansen

56år. Gentagne diskusprolaps, brækket bækken og knogleskørhed

”Jeg har fået min frihed tilbage. Jeg er så glad for selv at kunne gå i seng. Tidligere har jeg sovet i min stol, da jeg ikke kan ligge ned. Jeg har fået min frihed tilbage."

Else Madsen

74 år. Har haft brækket hoften

“Behageligt at komme ud af sengen i fodenden. Efter min hofteoperation lånte jeg en Liberty seng af kommunen. Det var en stor behaglighed at komme ud af sengen i fodenden og undgå det vrid i hoften jeg ville have haft ved en almindelig seng. Også at undgå det besvær med at løfte det ben, jeg ikke måtte støtte på."