Om os

”Seng som giver uafhængighed og livskvalitet.”

Dette er vores målsætning, og vi hos Liberty Care vil altid bestræbe os, på at få dette eksekveret og opfyldt hos brugeren. Historien begynder i 2019, hvor René Grønmark var på en konvention i Düsseldorf i Tyskland, og så en potentiel velfærdteknologisk løsning: Det var nemlig den fremtidige Liberty Care plejeseng.

Inspireret og målsat, blev Liberty Care købt af René og hertil har der ellers været fart over feltet. Sidenhen, har plejesengene gjort gavn for en masse privatkunder, såvel som erhvervskunder såsom plejehjemmet Æblehaven i Brøndby. Vores kunder er tilfredse med vores produkt, og vi går altid den ekstra mil for at sørge for at alt spiller. Vi bygger vores plejesenge til mennesker med nedsat mobilitet og giver dem værdigheden tilbage. Vores plejesenge giver brugerne større livskvalitet, fordi de bliver frie og uafhængige af andres hjælp.

Vi udvikler sengene i samarbejde med både brugere og plejere. Vi kender de menneskelige behov, og vi søger at gøre betjeningen så enkelt og intuitiv som muligt. Ingen skal læse manualer eller deltage i instruktionskurser for at betjene vores senge, for hos os kommer mennesket i første række og de teknologiske finesser i anden.

Vore senge produceres af standartkomponenter, hvilket gør dem driftssikre og enkle at servicere. Og salgsprisen holdes på et lavt niveau, for det er vigtigt for os, at sengene kan komme ud og gøre gavn.

Rene Grønmark

Liberty Care ApS