Har du lyst til at være vores nye samarbejdspartner?

Bliv en del af Liberty Care ApS ved at blive vores samarbejdspartner!

Det er altid i vores interesse at udvide og tilbyde nye, samt innovative løsninger for erhvervsdrivende der er interesseret i vores produkt. Har du en virksomhed med et gyldigt CVR-nummer kan du blive vores nye samarbejdspartner.

Hos Liberty Care ApS er vi specialister indenfor produktion og levering af vores Liberty Care plejesenge for både privat- og erhvervskunder. Som fast samarbejdspartner hos Liberty Care ApS, har du frihed til at drive din egen virksomhed samtidig med at vi rådgiver dig.

For os er det gode samarbejde baseret på langvarige relationer, åbenhed og gensidig dialog. Du skal derfor være indstillet på at bidrage til det gode samarbejde ved løbende samarbejdsmøder, hvor vi koordinerer opgaver, sparrer og løbende optimerer vores interne samarbejde.

Vi samarbejder med en masse virksomheder, både inden for den offentlige sektor og den private sektor. Vi har blandt andet leveret vores plejesenge til Fåborg kommune, Københavns kommuner og Brøndby kommune.

Hvorfor skal du vælge Liberty Care som samarbejdspartner?


Liberty Care ApS skal du vælge fordi du gerne vil have en god samarbejdspartner der forstår vigtigheden i gensidig respekt og tiltro. Du kan, som samarbejdspartner, forvente en åben og ærlig dialog, plejesenge produceret i høj kvalitet som overholder alle gældende standarder. I forlængelse af dette vægter vi selvfølgelig glade kunder og sætter altid kundens behov i fokus.

Vores målsætning er at yde det ekstra der skal til for at alle vores kunder oplever den fulde tilfredshed som muligt. Derfor forventer vi det samme af dig.

Komplet seng med madras, gavl og fjernbetjening DKK 49.000,00
Tilvalg:
• 1 sæt sengehest (Højre & venstre) DKK 4.500,00

Alle ovennævnte priser er netto til distributør. Distributører vil modtage en mængderabat på 30 % på hvert ovennævnte produkt.

Levering: Ex. Works Danmark inklusiv eksportpakning

Betalingsbetingelser: 14 dage netto fra fakturadato.

Liberty Care kan også tilbyde:

• Leje på månedsbasis
• Leje på langtidsleje
• Køb på afbetaling

Kontakt Liberty Care for tilbud vedr. ovenstående.

Yderligere rabat, hvis der bestilles i følgende antal:

Mulighed 1: 2 – 5 senge i én ordre – enhedsprisen er DKK 32.585,00
Mulighed 2: 5 – 10 senge i én ordre – enhedsprisen er DKK 30.870,00
Mulighed 3: 10 senge eller flere i én ordre – enhedsprisen er DKK 29.115,00

Hvis forhandleren vælger at bestille mulighed nummer 1, vil der være en rabat på 5 % på denne. Hvis mulighed nummer 2 vælges, ydes der 10% rabat på denne. Vælges mulighed nummer 3, ydes der 15 % rabat på denne.

Om du er en nyopstartet virksomhed eller selvstændig, hører vi gerne fra dig så tidligt som i dag. Du kan kontakte os, ved enten at skrive en mail her, eller ringe på: +45 23 84 80 84. Vi glæder os til at høre fra dig!

René Grønmark