Liberty Care plejeseng og hospitalsseng

Liberty Care plejesengen og hospitalssengen er beregnet til dig, som vil have en god nats søvn uden kvaler i hjemmet. I samarbejde med LINAK, har vi produceret en plejeseng og hospitalsseng der gør hverdagen nemmere for dig. Plejesengens funktioner gør det nemlig nemt for dig at indstille sengen som det passer dig – om du vil justere ryglænet eller udstigningshøjden. Sengen består af en sengebund og ramme, madras, hovedgærde, pudeklemmer, orienteringslys under sengen, ledsager/plejer håndsæt, en kontrolboks og 4 LINAK aktuatorer.

Sengeheste og armlæn samt brugerkontrollen i armlænet er ekstraudstyr. Ved køb af plejesengen medfølger der også strømkabler med stik til følgende lande og regioner:

  • USA
  • Australien
  • Storbritannien
  • Europa

Sengene er også beregnet til plejeboliger, og hospitaler samt understøtter sengene et ergonomisk arbejdsmiljø for plejere eller hjælpere. Sengenes tekniske funktioner gør det nemt for plejere og hjælpere at komme til brugeren.


Detaljer

Plejesengen eller hospitalssengen er velegnet til brug af en voksen (over 146 cm høj), med en kropsvægt mellem 40 og 140 kg under brug og når motoren kører. En specialfremstillet madras kan leveres til bariatriske brugere på 200 kg i vægt. For sikker og korrekt brug af plejesengen, kræver sengen 220/230 VAC 50 Hz.