Hos Liberty Care producerer og leverer vi plejesenge eller en såkaldt hospitalsseng, til borgere med nedsat mobilitet, eller med et handicap. Vi sælger både vores eksklusive plejesenge til privatpersoner og erhverv. Er du interesseret i et samarbejde med os, så klik her.

Formålet med Liberty Care sengen er at forbedre livskvaliteten, uafhængigheden, og opretholde borgerens værdighed. I forlængelse af dette, er det også i vores interesse at give plejere let adgang til borgeren med ergonomiske arbejdsstillinger.

Vores plejeseng udvikles i samarbejde med borgere og plejepersonale, som medvirker til ikke kun at gøre hverdagen nemmere for borgeren – men også plejepersonalet da de kan komme til borgeren med lethed.

Hvorfor vælge Liberty Care plejesengen?

Vi kan, som de eneste på markedet, tilbyde en plejeseng der har en udstigning i fodenden. Sengene er fremstilles i letvægtsmaterialer, som gør dem nemme at flytte rundt. Du har også mulighed for at sætte dit eget individuelle præg ved at indstille ryglænets vinkel, og elevation samt den udstigningshøjde der ønskes. Har du som plejer brug for at hjælpe borgeren i sengen kan hjulene låses fast. Madrassen og puden kan fastgøres samt sikres. Plejesengen fungerer også som en hospitalsseng.

Alle disse funktioner gør det nemmere for eksempelvis familiemedlemmere eller plejere at benytte, da der ikke er brug for en manual for at bruge plejesengen. Betjeningen er gjort simpelt og enkelt, så mennesker i alle aldersgrupper kan følge med.

Alle plejesengens funktioner styres elektronisk med enten betjening i armlænet eller ved den tilhørende fjernbetjening. Fjernbetjeningen og de elektroniske armlæn er designet således, at de kan gemmes væk når de ikke er i brug.

Du har også mulighed for at leje en plejeseng, eller købe den på afbetaling hvis dette ønskes eller foretrækkes. For at høre mere om dine betalingsmuligheder, ring på telefon: +45 23 84 80 84, eller skriv en mail til os ved denne kontaktformular.

Alle Liberty Care plejesenge er blevet testet og godkendt. Samtidigt, opfylder plejesengene alle krav og specifikationer fra Socialstyrelsen.

Hvis du vil læse mere om sengens specifikationer og mål med mere, klik her.

Leder du efter en brugt plejeseng?

Er du som privatperson på et budget når det omhandler køb af plejesenge, kan vi også tilbyde dig en brugt plejeseng til en billigere pris. For at høre mere, kontakt os ved enten at indsende en besked på bunden af siden, eller ring til os på: +45 23 84 80 84.